Ми уважно стежимо за ситуацією, що складається через пандемію коронавірусу (COVID-19). Наразі всі підрозділи групи компаній «ІЛТА» працюють, але в обмеженому режимі, разом з цим, з метою належного захисту клієнтів та власних співробітників, компанії групи «ІЛТА» вживають наступних заходів:

 

Автосалони, станції технічного обслуговування та інші приміщення компаній групи «ІЛТА» проходять додаткову позачергову санітарну обробку із використанням дезінфікуючих засобів, ретельно контролюється стан здоров’я менеджерів та іншого персоналу компаній.

 

Спеціалісти компанії, які безпосередньо контактують з клієнтами та відвідувачами перебувають виключно у медичних масках, та вживають додаткових заходів з протиепідеміологічної гігієни. Крім того, група компаній «ІЛТА» здійснює практичні заходи із виключенням користування своїми співробітниками громадського транспорту при трансфері на місце роботи, організована доставка співробітників з та на місце роботи.

 

На території доступних клієнтам, контрагентам та відвідувачам приміщень компаній групи «ІЛТА» розміщені ємності з ефективним дезінфектором.

Крім того, ми ретельно вивчаємо досвід наших українських та зарубіжних колег, та готові вживати нових, більш ефективних засобів превентивного захисту, у разі їх появи.

 

У разі виникнення будь-яких питань просимо звертатись за наступними контактами:

 

DS SALON KYIV
м. Київ, Залізничне шосе, 6


Автосалон працює в обмеженому режимі, консультації ви можете отримати on-line, або за телефонами:


38 (067) 576 53 70
ds@ilta.ua

Режим роботи: пн-пт 09:00-19:00

 

СТОА:
Режим роботи: пн-пт 09:00-19:00, сб-нд 09:00-18:00
+38 (044) 390 03 33
service@ilta.ua

 


З турботою про Вас, адміністрація групи компаній «ІЛТА»