DS 3 CROSSBACK РОЗШИРЮЄ ВИБІР КОМПЛЕКТАЦІЙ І ДВИГУНІВ ДЛЯ РИНКУ УКРАЇНИ!

З моменту початку продажів в травні 2020 року стильний кросовер DS 3 CROSSBACK вже встиг завоювати увагу своєї аудиторії. Лімітована версія Performance Line + дуже швидко знайшла своїх покупців завдяки ексклюзивному виконанню і обмеженій кількості автомобілів. Але тепер DS 3 CROSSBACK стає ще більш привабливим для українських покупців завдяки істотно розширеному вибору комплектацій, новим варіантам виконання салону, потужним бензиновим і дизельному двигунам. Все для того, щоб кожен покупець міг продемонструвати свій індивідуальний стиль.

 

Бренд DS Automobiles зі старту робить акцент на створенні не тільки унікальних автомобілів, але і унікального світу для свого клієнта. Тому кожна модель DS Automobiles виділяється оригінальним і незабутнім дизайном, виконаннями з характерними деталями, широким вибором оздоблювальних матеріалів. Усе це служить єдиній меті — створити не просто транспортний засіб, а справжній засіб самовираження для кожного. Автомобіль повинен передавати цінності, захоплення, пріоритети свого власника.

 

БІЛЬШЕ СТИЛЮ: НОВІ ВАРІАНТИ ВИКОНАННЯ

 

Компактний кросовер DS 3 CROSSBACK виділяється унікальним і експресивним дизайном, який нікого не залишить байдужим: мигдалеподібні фари, «акулячий плавник» на стику дверей, динамічний нахил задніх стійок даху, великі колісні диски. У салоні водія і пасажирів зустрічають високоякісні матеріали обробки і сміливі ромбовидні форми. У результаті, автомобіль миттєво запам’ятовується і впізнається в потоці. Але його можна зробити ще більш оригінальним — завдяки двом рівням оснащення, які відтепер доступні українським покупцям: So Chic і Grand Chic.

 

Комплектація So Chic має ряд характерних деталей у зовнішності: оригінальну чорну решітку радіатора «DS Wings» з хромованими елементами, яку ідеально доповнює дах чорного кольору, а 17-дюймові легкосплавні колісні диски MADRID підкреслять елегантність автомобіля. Унікальна обробка салону DS Inspiration MONTMARTRE вражає поєднанням чорної тканини з бронзовими вкрапленнями.

 

Виконання Grand Chic пропонує власний стайлінг як у зовнішності, так і в салоні — ще більш вишуканий і унікальний. Зовні такий автомобіль впізнається по матричним світлодіодним фарам DS MATRIX LED VISION, 18-дюймовими колісними дисками SHANGHAI, подвійному хромованому симетричному вихлопному патрубку (для двигуна PureTech 155). Усередині новинка зачарує інтер’єром у виконанні DS Inspiration PERFORMANCE LINE: оббивка з алькантари, логотипи PERFORMANCE LINE, алюмінієві вставки на педалях.

 

БІЛЬШЕ ІННОВАЦІЙ: ПЕРЕДОВЕ ОСНАЩЕННЯ — НА ЗАХИСТІ БЕЗПЕКИ

Нові варіанти виконання автомобіля принесли з собою і нове високотехнологічне оснащення. Ряд систем і функцій служать підвищенню безпеки руху, інші — піклуються про комфорт і щоденний комфорт для вас.

Так, кросовер DS 3 CROSSBACK спочатку в комлектации So Chic, оснащується системою Active Safety Brake, яка попередить про можливе зіткнення в місті і навіть може самостійно задіяти гальма, щоб уникнути ДТП. Крім того, автомобіль може запропонувати функцію контролю рядності руху і розпізнавання знаків обмеження швидкості. Варіант Grand Chic додає до цього: адаптивний круїз-контроль з можливістю повної зупинки «Stop & Go», активну систему утримання в смузі руху, контроль «сліпих зон» дзеркал заднього виду, проекційний дисплей «Head Up Display».

 

Творці моделі DS 3 CROSSBACK приділили максимальну увагу не тільки безпеці, але і відчуттю турботи про людей в салоні. Мультимедійна система з підтримкою технологій Android Auto і Apple CarPlay, бездротова зарядка смартфона, камера заднього виду і датчики паркування — все це робить щоденні поїздки простішими, легшими і приємнішими.

 

БІЛЬШЕ ДИНАМІКИ: ІННОВАЦІЙНІ БЕНЗИНОВІ І ДИЗЕЛЬНІ ТУРБО-МОТОРИ


Разом з розширенням гами версій моделі DS 3 CROSSBACK, паралельно зросла і кількість пропонованих силових агрегатів. Для кросовера DS 3 CROSSBACK запропоновані сучасні бензинові і дизельні турбо-мотори, які працюють в парі з 8-ст. АКПП. Бензиновий двигун 1.2 PureTech 130 забезпечує достатню потужність і крутний момент — 130 к. с. і 230 Нм — при цьому споживаючи лише 7,4 л палива на 100 км в змішаному циклі. Любителів динамічного драйву обов’язково зацікавить версія 1.2 PureTech 155. Завдяки високій потужності мотора — 155 к. с. і 240 Нм — автомобіль з цим двигуном пропонує вражаючу динаміку розгону і високу максимальну швидкість: 0-100 км/год за 8,2 секунди і 208 км/год відповідно.

 

Нарешті, для тих покупців, хто часто їздить на далекі відстані або хоче отримати мінімальну витрату палива, доступна дизельна версія 1.5 BlueHDi 130. Завдяки високоефективному турбодизелю, даний автомобіль може похвалитися вражаючою паливною економічністю: 3,8 л на 100 км в змішаному циклі.

Нові виконання кросовера DS 3 CROSSBACK вже доступні для українських покупців:

 

  • DS 3 CROSSBACK So Chic 1.2 PureTech 130 АКПП-8 — від 680 400 грн.
  • DS 3 CROSSBACK So Chic 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 — від 720 900 грн.
  • DS 3 CROSSBACK Grand Chic 1.2 PureTech 155 АКПП-8 — від 796 200 грн.
  • DS 3 CROSSBACK Grand Chic 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 — від 819 900 грн.


Кросовер DS 3 CROSSBACK є ідеальним «полотном», на якому кожен покупець може написати своє послання навколишньому світу. Завдяки суттєвому розширенню кількості версій моделі DS 3 CROSSBACK, тепер покупці отримали ще більше можливостей для самовираження.

 

Познайомтесь з іконою міського стилю особисто і переконайтеся в унікальності даного автомобіля.

Більш детальна інформація в шоу-румі моделі.